Bjorn Nabuurs

Sinds enkel maanden geleden zijn wij ook begonnen met het steunen van de wens van Bjorn. Wij hebben bij zijn voormalige basisschool in Boekel een afvalcontainer geplaatst, zodat alle inwoners hun metaalafval daarin konden deponeren, het bedrag is volledig naar de wens van Bjorn gegaan. Ook staat er op ons kantoor een busje waarin wij geld inzamelen voor Bjorn.

De 12-jarige Bjorn Nabuurs is een gewone jongen uit het Brabantse Boekel. Hij gaat naar het Atheneum, houdt van voetballen en schaken en heeft veel vrienden. Maar Bjorn ziet er niet uit als een normale jongen. Hij heeft namelijk een zeldzame verouderingsziekte: Progeria. En dat betekent dat hij elk jaar ongeveer acht jaar ouder wordt.

Bjorn is nu 12, maar leeft dus in het lichaam van een bijna 100-jarige. Hij heeft een grote wens: alle Europese Progeriapatiënten naar Nederland halen voor een lotgenotenbijeenkomst. Deze zou voor de zomer van 2015 moeten plaatsvinden. Voor zo’n bijeenkomst is alleen een hoop geld nodig, namelijk zo’n 80.000 euro! Wil je Bjorn ook steunen bij zijn bijzondere initiatief? Dat kan via zijn website http://bjorn.progeria.nu

Uw financiële bijdrage is zeer welkom op het ANBI-gecertificeerde rekeningnummer
NL 50 TRIO 0212 1950 77 ten name van Progeria Family Circle, onder vermelding van “De Wens van Bjorn”

Ook kunt u een kleine bijdrage van uw metaalafval in de daarvoor bestemde bus deponeren. Wij zorgen er dan voor dat dit bij Bjorn terecht komt.

Voor nu alvast bedankt voor de gedane schenkingen “zowel klein als groot” voor Bjorn.