Diensten

Pennings Metaalrecycling is een enorm uitgebreid bedrijf met vele mogelijkheden. Hieronder vindt u een overzicht van onze uitgebreide diensten. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen, want voor iedereen, zowel zakelijk als particulier, bieden wij een passende oplossing voor het ontdoen van afval.

Container plaatsen
Naar wens kunt u dit doen door middel van een bak/container te laten plaatsen.
Lees meer

Zelf schroot aanleveren
U kunt uw metaalafval bij ons zelf aanleveren. Uw afvalmetaal kunnen wij ter plaatse wegen in het weegsysteem van de vrachtwagen laadkraan zodat u direct de exacte kilo’s weet.
Lees meer

Oud ijzer ophalen
Wij rijden in onze regio in een straal van ong. 30 km rond voor huishoudelijk en bedrijfsafval metalen onze routes.
Lees meer

Kabel Recyling
Het recyclen van kabel is een van onze hoofdactiviteiten. Deze verwerken wij veelal in eigen beheer en bieden u hiervoor de allerbeste prijzen.
Lees meer

Elektronica
Ook verwerken wij uw oude apparatuur, dit doen wij geheel kosteloos en naar wens krijgt u er een officieel vernietigingscertificaat bij.
Lees meer

Accu Recycling
Ook voor uw accu’s kunt u bij ons terecht en betalen wij een uitermate goede kiloprijs voor. Ook hierbij kunt u naar wens een officiële afmelding krijgen.
Lees meer

Bedrijfspanden ontruimen
Het slopen, demonteren en ontruimen van bedrijfspanden staat bij ons ook centraal, van kleine kantoorpanden tot grote bedrijfshallen.
Lees meer

Verwijderen van kluizen
Ook kluizen verwijderen is een onderdeel van onze diensten. Het maakt niet uit waar ze staan of hoe groot ze zijn, wij kunnen deze altijd voor u verwijderen. Vooraf wordt er met u gekeken naar de mogelijkheden en wordt er in overleg een kostenberekening gemaakt, want de kluizen bestaan veelal uit beton, asbest en radioactieve materialen.
Lees meer

Wij staan bekend om onze snelle en concrete service en natuurlijk onze directe betalingen.

Ook hebben wij ons ingezet voor het onderwijs en bieden wij hen de mogelijkheid bij ons oude materialen in te leveren, waardoor zij weer nieuwe lesmaterialen en spelmogelijkheden kunnen halen. Zo leren kinderen al op jonge leeftijd hoe belangrijk het recyclen van producten is en dat bijvoorbeeld de elektrische apparaten niet thuishoren in de vuilnisbak maar ingeleverd moeten worden voor recycling.

Ook voor verschillende huishoudens vormen wij al een begrip voor het inleveren van oude metalen en apparatuur.

Neem contact op