Oud ijzer Veghel

Op zoek naar een bedrijf waar u uw oud ijzer kwijt kunt en hier nog wat voor terug krijgt in de buurt van Veghel? Dan bent u bij Pennings Kabel en Metaalrecycling in Uden aan het juiste adres. Onze basis ligt in Uden een dorp dicht bij de stad Veghel. Vanuit hier werken wij aan uiteenlopende projecten door heel Nederland met de nadruk op het midden en zuiden van het land.  Zo denkt u samen met ons mee aan het milieu en levert het u ook nog wat op.

Oud ijzer ophalen bij u in Veghel

In veel gevallen is uw afval geld waard in plaats van dat u hiervoor met betalen. Als u een waardevolle partij aan oud ijzer bezit en u wenst hiervoor geld te krijgen laat dit dan tijdens een gesprek aan ons weten. Op deze manier loopt u geen geld mis. Om een schatting te maken over de opbrengst van uw hoeveelheid oud ijzer bekijkt u onze metaalprijzen.Oud ijzer Veghel

Een aanvraag doen

Wij zijn telefonisch bereikbaar en daarnaast is er ook de mogelijkheid via ons contact formulier op de website een aanvraag te doen. Wij doen ons best u binnen 24 uur een antwoord te geven en u in te plannen waar nodig.