vrienden van Milan

Sinds enkele dagen zijn wij begonnen met het steunen van deze bijzondere jongen.

U kunt een KLEINE BIJDRAGE van uw METAALAFVAL in de daarvoor bestemde bus deponeren. Wij zorgen er dan voor dat dit bij Milan terecht komt.

Er is veel geld nodig voor Milan’s Therapieën en Operaties, daarom is stichting vrienden van Milan samen met Pennings Metaalrecycling een actie begonnen om mede dankzij uw steun deze jongen te helpen.

Verzekeringsmaatschappijen geven hem die kans in ieder geval niet, maar we hopen allemaal op bedrijven en particulieren die dit unieke ventje wel willen helpen.
Er zijn diverse mogelijkheden om te steunen, mede dankzij de gift van uw metaalafval zal u hierdoor weinig financiële lasten hebben en kunt u toch uw bijdrage doen aan deze bijzondere jongen die het zo hard nodig heeft.

Milan is op 14 oktober 2007 geboren met twee chromosoomafwijkingen en er ontbreekt bij hem de complete hersenbalk. Hij is momenteel de enige in de wereld die in de database bekend is met deze twee chromosoomafwijkingen. Milan kan niet lopen en niet praten en heeft dusdanig zwakke spieren dat hij niet zelfstandig kan zitten. Hij heeft problemen met eten en drinken, waardoor er een maagsonde is geplaatst die hem meer rust geeft. Verder ziet hij als een drie maanden oude baby, wat overigens erg weinig is.Met de Stichting Vrienden van Milan willen de ouders van Milan geld inzamelen om hem een beter leven te kunnen geven. Dit willen zij proberen door middel van o.a. hyperbare zuurstof en stamceltherapieën.

We weten niet wat er allemaal in zijn koppie omgaat, maar wat hij in zijn prille leventje al heeft meegemaakt is echt ongelooflijk. Hij verdient die kans en het is hem zo gegund!
Uw financiële bijdrage is ook zeer welkom op rekeningnummer:
IBAN: NL55INGB0004895202 t.n.v. Stichting Vrienden van Milan.
Voor nu alvast bedankt voor de gedane schenkingen “zowel klein als groot” voor Milan!Downlaod de flyer van onze nieuwe actie hier... 
en ontdek wat ook jij kunt doen voor Milan.