Over ons

Pennings Metaalrecycling is een proffessioneel bedrijf, dat sinds enkele jaren een regionale groothandel in Ferro en Non Ferro metalen is. Wij hebben ons gespecialiseerd in het verwerken en recyclen van uw afvalmetaal, computerafval en kabels.
Mogelijk kost het uw bedrijf vaak onnodig tijd, om naast de kernactiviteiten, zich bezig te houden met afvalstromen van metaal (Ferro en Non Ferro Metalen). Pennings Metaalrecycling biedt u totaalconcepten op maat in afvalverwerking en verzorgt de realisatie daarvan op een milieuvriendelijke manier.
Pennings Metaalrecycling voldoet met de NIWO-certificering, lijst VIHB aan de strenge eisen die de overheid stelt aan het inzamelen, vervoeren en verhandelen van de bedrijfsafvalstoffen. Tevens werken wij samen met iso-9001 en iso-14001 gecertificeerde bedrijven.

Waarvoor kunt u bij ons terecht:

U kunt uw metaalafval komen brengen, u kunt een afvalbak bestellen, een container laten plaatsen of u kunt uw metaalafval op laten halen welke wij op locatie laden met laadkraan. Bij al deze mogelijkheden wordt uw metaalafval exact per kg gewogen.Hiervoor betalen wij een marktconforme prijs die op die dag van toepassing is. Op locatie wordt alles met de mobiele weegschaal gewogen die in de laadkraan bevestigd is. Hiernaast ontruimen en slopen we bedrijfspanden die voornamelijk uit ijzer bestaan. Ook met ICT afval kunt u bij ons terecht.Met kluizen en brandkasten willen we u niet laten zitten en kunnen deze verwijderen voor u, uiteraard moet u hiervoor betalen.
Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via onze