Wij zijn op Maandag 10 april Tweede Paasdag en op Donderdag 27 april Koningsdag de hele dag gesloten.

x

Duurzaamheid / MVO

Duurzaam Ondernemen

Duurzaam ondernemen en MVO heeft allang niet meer alleen te maken met recycling en fair-trade. Het is een manier van ondernemen met businessmodellen voor de lange termijn. Zoals circulaire economie, product-as-a-service en biobased materialen. Duurzaam ondernemen gaat over innovatie en over kansen, het is een manier van ondernemen die past bij de uitdagingen van nu én van de toekomst.

 

Maatschappelijk verantwoord

Naast kwaliteit is maatschappelijk verantwoord ondernemen een stevige pijler onder de onderneming. Dichter bij huis kiest Pennings Metaalrecycling voor betrokkenheid in de vorm van het al jarenlang aanbieden van aangepast werk op haar locatie in Uden medewerkers afkomstig van de Stichting IBN en UWV. Door deze medewerkers dagelijks te laten meedraaien binnen onze vestiging maken zij daadwerkelijk deel uit van ons bedrijf waardoor zij uiterst gemotiveerd invulling geven aan hun werkzaamheden.

Wij streven ten allen tijde naar duurzaamheid in alle projecten en zoeken actief naar opdrachtgevers met hetzelfde belang. 
Wij zijn continu op zoek naar innovatie binnen onze organisatie en benutten kansen waar nodig.

Neem contact met ons op
Metaal met een ijzersterk verhaal.
Metaalprijzen