Trap-in 2019 Uden Volkel

Ook dit jaar hebben wij de Trap-in weer een mooie bijdrage geschonken.
Een mooi sponsorbedrag “ bijeen fietsen ”, waarbij de individuele fietser zich kan laten sponsoren door bedrijven en individuen. De laatste jaren ligt het verzamelde totaalbedrag rond de € 30.000. Ze hopen dit resultaat voor het komend jaar ook weer te bereiken of liever nog, zelfs te overtreffen.

  • Bestedingsdoel
    Uit de opbrengst van de sponsorfietstocht wordt in de eerste plaats aan de missionarissen uit Uden en Volkel een bijdrage gegeven en het wordt aangevuld met de projecten die werden   ingediend tot het getal van 15.
  • Sponsoring organisatie.
    De organisatie van de fietstocht wordt volledig gesponsord. De kosten van werkzaamheden die de bestuursleden van de stichting verrichten worden niet vergoed. Bedrijven worden benaderd om de organisatie mogelijk te maken. De stichting prijst zich gelukkig met het feit dat de vaste sponsors elk jaar weer garant staan voor hun bijdrage in de vorm van advertenties, stempelsponsoring, uitleen van materialen en beschikbaar stellen van ingrediënten. Ieder jaar is er voor de
    deelnemende fietsers een blijvende herinnering. Daarnaast stelt een tiental vrijwilligers die zich beschikbaar om te functioneren als verkeers-
    regelaar. Dit betekent dat er geen organisatiekosten ten laste van de stichting komen. Er blijft niets aan de strijkstok hangen.